Rama Tours
9,5
47 beoordelingen

Volg ons op:

Auteur
Kees van Niejenhuis
General Manager
Stel een vraag
Chitwan National Park, Nepal

  Kees van Niejenhuis

  Mijn persoonlijke verhaal

  Reizen is een passie en het is iets in mij wat niet te stoppen is. Nieuwe landen doorkruisen, andere culturen beleven, genieten van unieke natuur en bijzondere mensen ontmoeten is het mooiste wat er is. Ik ben een geluksvogel en heb al veel van deze mooie wereld mogen zien en daar geniet ik iedere dag van.

  Op de vraag, wat is je favoriete bestemming in Azië, kan ik moeilijk antwoorden geven. Ieder land heeft weer iets unieks of heb ik iets meegemaakt wat ik nooit zal vergeten. In Azië heb ik India, Nepal, Sri-Lanka, Singapore, Maleisië, Indonesië (Sumatra, Sulawesi, Bali, Lombok en de Gili eilanden, Thailand, Myanmar en Cambodja bezocht. Op mijn wensenlijstje staan Borneo, Indonesië (de kleine Soenda eilanden), Vietnam en de Filipijnen. Zoveel moois te zien, zoveel moois te ontdekken, ik raak er nooit over uitgepraat.

  Mijn favoriete foto’s

  Mijn favoriete hotel

  Deogarh is zo’n plaatsje in India wat vaak wordt overgeslagen, maar dat is mijn ogen zonde. Het is voelt aan als een klein dorpje waar de tijd heeft stilgestaan, u kunt hier genieten van het plattelandsleven, maar eigenlijk draait een verblijf hier om het Deogarh Mahal, een echt Maharadja paleis. U kunt hier overnachten, verwacht geen extreme luxe, maar wel bijzondere kamers in koloniale stijl en geweldige service.  Deogarh, Deogarh Mahal Palace | Hotel India | Rama Tours

  Mijn hoogtepunt in Zuidoost-Azië

  Sulawesi was toch wel een hele mooie ervaring, ik heb hier 10 dagen op verschillende eilanden van de Togean Islands gezeten, een eilandengroep waar u heen gaat om even helemaal niks te doen, ver weg van de bewoonde wereld, het was heerlijk!

  Mijn favoriete gerecht in Azië

  Een Dosa is een delicatesse uit het zuiden van India, het is een soort pannenkoekje, gemaakt van rijst en linzen met verschillende dipjes en sausjes. Er zijn verschillende smaken, Masala Dosa (gekruid) en Mysore Dosa (pittig in driekhoekvorm) zijn het bekendst.

  Terug naar reisspecialisten