Rama Tours
9,5
47 beoordelingen

Volg ons op:

Auteur
Marjo Derikx
Reisspecialist
Stel een vraag

  Marjo Derikx

  Ik heb veel mooie reizen mogen maken door Azië. De landen die ik heb bezocht zijn Maleisië, Bali, Java en Sri Lanka. Stuk voor stuk prachtige landen met een bijzondere cultuur en natuur.

  Mijn favoriete foto’s

  Mijn favoriete hotel

  In Malang op Java verbleef ik twee nachten in het Tugu hotel. Wat een ervaring! Luxe genieten in een kleinschalig boutique hotel. Het heeft een mooie en rustige ligging in het oude centrum van Malang. Vooral de inrichting en decoratie zijn heel bijzonder. Het lijkt wel een galerie met alle Javaanse kunst, meubelen en schilderijen. De high tea die in de middag geserveerd wordt is een aanrader.

  Mijn hoogtepunt – Perhentian Islands

  In Maleisië heb ik genoten van de mooie mix van authentiek Azië met moderne invloeden. Wat een veelzijdige bestemming. De Perhentian Islands aan de oostkust maakte uitzonderlijk veel indruk. Met een boot ben je in nog geen drie kwartier varen vanaf het vasteland op een “Robinson” eiland. Prachtige witte stranden en helder water. Wat een rust, geen wegen en verkeer. Een wandeling door de mooie jungle op Kecil maakte mijn bezoek compleet.

  Mijn favoriete gerecht – Roti Canai

  Een soort pannenkoek van Indiase oorsprong  vaak gegeten als ontbijt. Wat mij betreft ook prima als lunch met een curry . Heerlijk!

  Terug naar reisspecialisten