Rama Tours

Candidasa, Tjendana villas Nirwana resort

Tjendana villas Nirwana resort is een ideale plek voor wie wil genieten van rust, goed eten en een romantische ambiance. Natuurlijke bouwmaterialen, houten vlonders en kleurige bougainville maken de sfeer in dit resort charmant en intiem. Vanuit het mooie zwembad kijkt u uit op de zee. Wanneer u vroeg opstaat, kunt u hier tevens genieten van een adembenemende zonsopkomst over de zeestraat tussen Bali en Lombok.

Kamers

Het Tjendana villas Nirwana resort heeft 18 bungalows, waarvan er 12 tuinzicht hebben en 6 zeezicht. Beide typen kamers beschikken over nagenoeg dezelfde inrichting en faciliteiten. Het hemelbed, de zwarte tegels en kussens met warme kleuren zorgen voor een romantische en chique sfeer. Het grote terras aan de voorkant van de bungalow is een heerlijke plek om te genieten van een ontbijtje of frisse cocktail.

Faciliteiten

Zowel het restaurant, het zwembad als de ligstoelen liggen aan de kant van de zee en bieden een mooi uitzicht. Voor een heerlijke spa-treatment kunt u hier ook goed terecht, er is een ruime keuze aan diverse massage behandelingen.

Meer informatie rondreis Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel