Rama Tours

Kuta, Grand Inna Kuta

Grand Inna Kuta ligt aan het witte zandstrand van Kuta met zijn prachtige zonsondergangen. Op slechts 5 minuten lopen vindt u de populaire winkelstraten en de uitgaansgebieden. Ook surf- en andere watersport mogelijkheden zijn binnen handbereik.

 Kamers
Grand Inna Kuta heeft twee verschillende vleugels, elk met een eigen ontwerpstijl: de “Bali-Wing” en de “Beach-Wing” met in totaal 322 kamers, familiekamers en suites. De Balinese vleugel heeft een traditionele kamer stijl met eigen balkons en is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een Balinese sfeer. Als alternatief biedt het Grand Inna hotel de Beach Wing met een eigentijdse sfeer en modern tintje. Deze kamers hebben uitzicht op het zwembad, de zee of de tuin.

Faciliteiten
Uiteraard is het Grand Inna Kuta hotel voorzien van goede faciliteiten. Zo beschikt het hotel over restaurant Breeze Resto, dat 24 uur per dag open is, Kelapa Pool Bar & Snacks, waar u terecht kunt voor lichtere hapjes en drankjes, de Sunken Bar aan het zwembad en HQ Beach Club: de enige Beach Club in Kuta met directe toegang tot het strand. Daarnaast heeft het Grand Inna hotel ook een excursiebalie en geldwissel service.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.