Rama Tours

Manggis, Alila Manggis resort

Het Alila Manggis resort ligt op korte afstand van het bekendere plaatsje Candidasa en ademt de sfeer van luxe en rust. Pal aan zee en met een mooi achterland van steile rijstterrassen is dit de uitgelezen plek voor wie een aantal dagen stijlvol en comfortabel wil ontspannen. In de bouwstijl van het resort wordt strak, hedendaags design op een sublieme manier gecombineerd met traditionele Balinese elementen.

Kamers

De 53 kamers en suites van het Alila Manggis resort zijn allen naar zee gericht en bevinden zich in kleine paviljoens van twee verdiepingen. De superior kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een terrasje voor de deur. De deluxe kamers bevinden zich boven en hebben een balkon. De inrichting is elegant met warme kleuren, marmeren vloeren en rotan meubels. Het resort beschikt tevens over twee grote suites, gelegen op de eerste verdieping van de voorste twee paviljoens. Hier heeft u zowel een slaapkamer/woonkamer als een aparte eetkamer en ruim terras.

Faciliteiten

Het Alila Manggis resort is ruim opgezet en heeft een grote tuin met hoge palmbomen. Het grote en unieke zwembad, ligt midden in deze tuin en heeft een bodem in de vorm van een omgekeerde piramide (ondiep aan de zijkanten en diep in het midden). Het uitstekende Seasalt restaurant is sfeervol gelegen boven een grote lelievijver. Ook is er een zeer goede spa waar u terecht kunt voor uitgebreide traditionele Balinese massages of aromatherapieën. Het Alila Manggis heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het geven van kooklessen, en is misschien wel de beste plek op Bali om traditionele Oost-Balinese recepten te leren koken!

Meer informatie rondreis Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Joanne Weenk
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeeldreizen met dit hotel
Manggis, Alila Manggis resort | Rama Tours
Manggis, Alila Manggis resort

Het Alila Manggis resort ligt op korte afstand van het bekendere plaatsje Candidasa en...

Lees meer
Manggis, Alila Manggis resort | Rama Tours
Manggis, Alila Manggis resort

Het Alila Manggis resort ligt op korte afstand van het bekendere plaatsje Candidasa en...

Lees meer