Rama Tours

Nusa Dua, Grand Hyatt Bali

Het Grand Hyatt Bali in Nusa Dua heeft niet voor niets de toevoeging “Grand” gekregen; dit erg mooie en zeer luxe resort is groot(s) van opzet, met enorme tuinen, grote vijvers en lagunes. Ondanks de grootte voelt het Grand Hyatt niet massaal aan, wat vooral komt doordat de gebouwen verspreid over het terrein liggen en er is gekozen voor laagbouw in plaats van hoogbouw. Het resort ligt direct aan het mooie strand van Nusa Dua en is een ideale uitvalsbasis om het veelzijdige zuiden van Bali te verkennen.

Kamers
Op het hele terrein bevinden zich ruim 600 kamers, allen zeer luxe uitgevoerd en beschikkend over onder meer een terras of balkon, airco, satelliettelevisie, internet en badkamer met bad. Er zijn garden view kamers met uitzicht over de tuin of de lagune en ocean view kamers met uitzicht over zee. Beide kamertypen zijn groot (50 m2) en beschikken nagenoeg over dezelfde faciliteiten. Daarnaast zijn er de iets luxere Club kamers, waarbij u bepaalde extra privileges heeft zoals gratis frisdranken, een apart geserveerd ontbijt en cocktails in de avond. Daarnaast verzorgt het Grand Hyatt een digitale krant.

Faciliteiten
Het Grand Hyatt Bali heeft een enorme keuze aan faciliteiten, met maar liefst vijf grote zwembaden, 9 verschillende eetgelegenheden, waaronder ook (cocktail)bars, fitness, squash en vele watersportmogelijkheden. Op slechts 5 minuten rijden van het hotel ligt een van Bali’s beste 18-holes golfbanen. U hoeft zich hier dus geen moment te vervelen!

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.