Rama Tours

Sambangan, Shanti Sambangan

Bij Shanti Sambangan bent u aan het juiste adres las u op zoek bent naar het pure, landelijke en ongerepte Bali. Gelegen in de heuvels, op 400 meter boven zeeniveau en niet ver van de bekende Git Git watervallen, biedt deze zeer kleinschalige accommodatie u rust, ontspanning en traditionele sfeer.

Kamers

Het Shanti Sambangan bestaat uit slechts zes villas. Twee villas zijn gebouwd in traditionele “lumbung” stijl, hebben twee verdiepingen en bieden de perfecte mix van Balinese ambiance en westerse faciliteiten. De slaapkamers zijn boven en beneden vindt u een heerlijk zitgedeelte. De overige vier villas zijn wat luxer en bestaan uit zogenaamde gladak en joglo huisjes. De villas/ huisjes zijn gebouwd in traditioneel Javaanse stijl met veel hout, wat het een mooie traditionele sfeer geeft.

Faciliteiten

Vanuit de verschillende paviljoentjes van het restaurant heeft u een fraai uitzicht over het omliggende heuvellandschap, de rijstterrassen en in de verte zelfs de zee. Van dit indrukwekkende uitzicht kunt u ook genieten vanuit het aangename zwembad. Vanuit het Shanti Sambangan worden wandelingen georganiseerd door de omgeving en naar de Git Git watervallen.

Meer informatie rondreis Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel

Sambangan, Shanti Sambangan | Rama Tours

Sambangan, Shanti Sambangan

Bij Shanti Sambangan bent u aan het juiste adres las u op zoek bent naar het pure...

Lees meer
Sambangan, Shanti Sambangan | Rama Tours

Sambangan, Shanti Sambangan

Bij Shanti Sambangan bent u aan het juiste adres las u op zoek bent naar het pure...

Lees meer