Rama Tours

Sidemen, Samanvaya

het Samanvaya Resort ligt op een fantastische locatie op de uitlopers van de Gunung Agung vulkaan. Het woord Samanvaya komt uit de oude Hindoe taal van Sanskriet en vertaald betekent het ‘harmonie’, een perfecte interpretatie van dit resort met haar prachtige locatie en sfeer.

Kamers
De zeven bungalows van Samanvaya zijn prachtig gelegen in een schitterende vallei in het bergachtige landschap van oost Bali, met een weids uitzicht over de omliggende sawa’s. De (bad)kamers zijn geheel in Balinese stijl en beschikken over een regendouche, gevulde minibar, kluis en eigen terras.

Faciliteiten
Het Samanvaya resort beschikt over een infinity pool met uitzicht over de omliggende sawa’s, jacuzzi en hot tub! In het restaurant kunt u terecht voor zowel ontbijt, lunch en diner. Het restaurant serveert zowel Balinese als internationale gerechten. Samanvaya beschikt tevens over een sfeervolle bar waar u kunt genieten van een heerlijke cocktail.

Meer informatie rondreis Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.