Rama Tours

Ubud, Maya Ubud resort

Het Maya Ubud is zonder meer een van Ubud’s beste hotels. De unieke locatie aan een adembenemend mooie en groene riviervallei met weelderige tropische vegetatie maakt het Maya Ubud tot een oase van rust en luxe.  Vanuit uw eigen villa met “plunge pool” geniet u hier van fraaie vergezichten en het rustgevende geluid van kabbelende riviertjes en tropische vogels.

Kamers
Vanaf de lobby van het hotel strekt zich een oostelijk paviljoen en een westelijk paviljoen uit over de heuvels, en hierin bevinden zich de superior en deluxe kamers (24 per paviljoen). De kamers zijn modern ingericht en beschikken over onder meer airco, satelliettelevisie, minibar en balkon. Vanaf het oostelijke paviljoen kijkt u uit over de Petanu riviervallei en vanuit het westelijke paviljoen kijkt u uit over de rijstterrassen. Wij raden u echter aan te verblijven in een van de deluxe pool villa’s, ruim opgezette bungalows met een eigen tuin en “plunge pool”.

Faciliteiten
Maya Ubud beschikt over twee schitterende zwembaden die lijken over te lopen in de weelderig groene riviervallei (zogeheten “infinity pools”). Daarnaast is er onder meer een hardcourt tennisbaan aanwezig,
een uitstekend fitnesscentrum en een aparte spa, bestaande uit verschillende paviljoens aan de rivier waar u terecht kunt voor uitgebreide massages en aromatherapieën. Culinair gezien is het bij Maya Ubud ook prima verzorgd, met de keuze uit een Aziatisch restaurant, een internationaal restaurant, een luxe cocktailbar en het unieke “River Café”, gebouwd boven de rivieroever.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel