Rama Tours

Ubud, Ubud Hanging Gardens hotel

Het sprookjesachtige Ubud Hanging Gardens hotel ligt ingenesteld tussen de grasgroene heuvels even buiten Ubud en is gebouwd op de helling van een steile heuvel. De bovenste kamers hebben daardoor een prachtig uitzicht over de vallei en de onderste kamers over de snelstromende rivier. Door het grote hoogteverschil verplaatst u zich door het resort middels een zogenaamde cable car.

Kamers

De unieke 1-bedroom villas in het Ubud Hanging Gardens beschikken allen over een privé zwembad waar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van het uitzicht. Het interieur van de villa’s bestaat grotendeels uit natuurlijke materialen en voor de vloeren en wanden is prachtig teakwood gebruikt, wat het geheel een romantische uitstraling geeft. Wanneer u met een familie reist, kunt u ook in een 2-laags familie villa verblijven.

Faciliteiten

Het kenmerkende zwembad van Bali Hanging Gardens is wellicht wel één van de meest gefotografeerde zwembaden van heel Bali. Hier geniet u tegelijkertijd van een verfrissende duik en de omliggende natuur. Het prachtig gesitueerde restaurant biedt een subliem uitzicht over de spectaculaire zwembaden en weelderige natuur. U waant zich in een sprookjeswereld. Hier is het dan ook heerlijk genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet. Aan de oever van de rivier vindt u de verscholen spa, vanwaar u, terwijl u heerlijk gemasseerd wordt, kunt genieten van het geluid van het kabbelende water van de rivier.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.