Rama Tours

Coorg (Madikeri), Evolve Back

Het luxe resort Evolve Back ligt in het heuvellandschap van Coorg en wordt omringd door weelderige plantages. De geur en aroma’s van koffie en specerijen komen u hier tegemoet en u waant zich in de koloniale tijd toen de eigenaren van de plantages vanuit hun villa’s de boel in de gaten hielden. Om u heen hoort u niets anders dan de geluiden van de natuur. Hier komt u om even helemaal weg te dromen en volledig tot rust te komen.

Kamers
Wat het Evolve Back uniek maakt, zijn de ruime en luxueuze villa’s die verspreid over het ruim opgezette terrein liggen. Er zijn vier verschillende type villa’s: de Heritage Pool villa, de Lily Pool villa, de Lily Pool bungalow en de Lily Pool cottage. Alle villa’s bestaan uit meerdere vertrekken die allemaal even smaakvol en elegant zijn ingericht. De villa’s bieden volledige privacy en beschikken elk over een privé zwembad of plunge pool. Een aantal van de villa’s heeft zelfs een eigen lelievijver!

Faciliteiten
Mocht u niet genoeg hebben aan het privé zwembad bij uw villa of bungalow, dan beschikt het resort ook over een fantastisch infinity pool die uitkijkt over een klein meertje. Daarnaast is er ook nog een tweede zwembad met een apart ondiep gedeelte waar kinderen veilig kunnen zwemmen. En zoals u mag verwachten van een vijfsterrenresort in Zuid-India, is er ook een Ayurveda spa waar u diverse ontspannende behandelingen kunt boeken. Voor een hapje en een drankje heeft u keuze uit een drietal sfeervolle restaurants en natuurlijk is er een café waar u de lekkerste koffie drinkt. Het vriendelijke personeel van het Evolve Back zal u helemaal in de watten leggen en zorgen dat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt.

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.