Rama Tours

Delhi (Gurugram), Country Inn & Suites

Het Country Inn & Suites is een perfect uitvalsbasis bij het begin of aan het einde van uw reis. De internationale luchthaven van Delhi bevindt zich op 15 km van hotel en is vanaf Gurugram goed te bereiken. Gurugram ofwel Gurgaon is een kleine stad buiten Delhi waar menig hoofdkantoor van diverse IT giganten als Google en Samsung zijn gevestigd. In de omgeving kunt u shoppen in een van de shopping centra of een bezoek brengen aan de Sheetla Mandir tempel.

Kamers

De accommodatie herbergt 73 kamers die onderverdeeld zijn in standard rooms, superior rooms en suites. De kamers zijn modern en strak ingericht naar westerse standaard met o.a. een LCD TV, airconditioning, minibar, kluisje en koffie- en thee faciliteiten.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een volwaardig restaurant the Mosaic waar zowaar a la carte als van het buffet kan worden gegeten. Voor de wat kleinere snacks of een drankje kunt u terecht in de loungebar 60 ML. Ter ontspanning kunt u gebruik maken van de spa faciliteiten, het buitenzwembad of het fitnesscentrum. De perfect faciliteiten om bij te komen van uw reis.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.