Rama Tours

Goa, Taj Fort Aguada Resort & Spa

De spectaculaire ligging van het Taj Fort Aguada resort & spa is wat dit vijfsterrenhotel bijzonder maakt. Het hotel ligt wat verhoogd en kijkt uit over het mooie en brede Sinquerim beach en een gedeelte van het 17e-eeuwse Portugese Aguada Fort dat ooit gebouwd is om het gebied tegen aanvallen van de Nederlanders te beschermen.

Kamers
Het hotel telt 143 luxe kamers, suites en vrijstaande villa’s die verspreid zijn over verschillende gebouwen die her en der op het weelderig groene terrein staan. De inrichting van de accommodaties is stijlvol en elegant en doet Mediterraan aan met diepblauwe, okergele of terracotta tinten. Bovendien zijn de kamers, zoals u van een vijfsterrenhotel mag verwachten, van alle gemakken voorzien en bijzonder comfortabel.

Faciliteiten
Vanuit het grote zwembad kijkt u uit over het Aguada Fort, het strand en de Arabische Zee. Aan het einde van de middag wordt u hier regelmatig getrakteerd op een adembenemende zonsondergang. Als u na een intensieve Indiareis wel toe bent aan ontspanning, maak dan een afspraak voor een massage of gezichtsbehandeling bij de Jiva spa. Verder beschikt het hotel over diverse eetgelegenheden en vooral het Italiaanse restaurant Il Camino is populair. Voor het mooiste uitzicht kunt u het best bij de SFX bar een drankje of een snack bestellen. In de directe omgeving van het hotel vindt u ook andere sfeervolle restaurantjes, bijna allemaal met zeezicht en gespecialiseerd in, hoe kan het ook anders, visgerechten.

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.