Rama Tours

Jaipur, Jai Mahal Palace

Zoals de naam al doet vermoeden is het luxe vijfsterrenhotel Jai Mahal Palace gehuisvest in een echt paleis dat dateert uit 1745 en de residentie was van de premier van de prinselijke staat Jaipur. In mei 1986 opende het de deuren als hotel en sindsdien is het een aantal keer grondig gerenoveerd. Gelukkig is men daarbij uiterst zorgvuldig te werk gegaan en is vrijwel alle pracht en praal uit het verleden bewaard gebleven. Het hotel wordt omringd door een weelderige paleistuin en is een oase van rust in het vrij hectische Jaipur.

Kamers
Het Jai Mahal Palace beschikt over 94 kamers en zes luxe themasuites. De kamers zijn zeer elegant en stijlvol ingericht en uiteraard geheel in paleisstijl. Alle kamers bieden uitzicht over de prachtige tuin of de stad en de luxere kamers beschikken bovendien over een balkon of klein terras.

Faciliteiten
In de paleistuin ligt het grote buitenzwembad waar het prima toeven is na een dagje in de stad. Ook kunt u een ontspannende massage of beautybehandeling boeken in de luxe Jiva spa. En houdt u wel van een spelletje? Dan vindt u in de tuin van het hotel een levensgroot schaakspel met prachtig gedecoreerde stukken. Binnen de muren van het Jai Mahal Palace vindt u diverse restaurants. Bijvoorbeeld het Cinnamon restaurant waar u geniet van Indiase gerechten en volgens velen is het Giardino restaurant het beste Italiaanse restaurant in heel Jaipur! En zoals u van een vijfsterrenhotel mag verwachten, staat het gastvrije personeel dag en nacht voor u klaar om u verblijf onvergetelijk te maken.

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.