Rama Tours

Jaisalmer, Golden Haveli

Dit kleinschalige driesterrenhotel ligt aan de rand van Jaisalmer en u kijkt uit over het Jaisalmer Fort aan de ene kant en de uitgestrekte Tharwoestijn aan de andere kant. Het indrukwekkende fort is ongeveer 15 minuten lopen van het hotel en slechts een paar minuten met een taxi. Het hotel is opgetrokken uit gele zandstenen en gebouwd in de stijl van een oude haveli (herenhuis) die u hier in de omgeving veel vindt.

Kamers
Het hotel telt 42 ruime kamers die stijlvol zijn ingericht en van alle gemakken voorzien zijn. Er zijn deluxe kamers, heritage kamers en de luxere suites. De kamers hebben een mooie natuurstenen vloer en de muren lijken van zandsteen en kijken uit over het zwembad of de stad.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een restaurant op het dakterras vanwaar u een werkelijk fantastisch uitzicht heeft over de stad en natuurlijk het fort. U heeft keuze uit gerechten uit zowel de lokale als de internationale keuken. In de zomer kan het erg heet worden in Jaisalmer, maar gelukkig is er een buitenzwembad waar u wat verkoeling in kunt zoeken.

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.