Rama Tours

Jaisalmer, The Desert Palace

Het schitterende hotel The Desert Palace ligt in Jaisalmer aan de rand van de uitgestrekte Tharwoestijn. Hoewel het hotel niet in het centrum van de stad ligt, zijn alle bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende Fort van Jaisalmer en het bijzondere meer van Gadisar toch eenvoudig en snel te bereiken. Het hotel is werkelijk een plaatje en het is alsof u het sprookje van duizend-en-één-nacht binnenstapt.

Kamers
The Desert Palace telt 103 kamers, waaronder acht luxe suites. De ruime kamers zijn uiterst stijlvol en klassiek ingericht met elegante houten meubels, schitterende natuurstenen vloer en fraaie plafondschilderingen. Uiteraard zijn de kamers van alle gewoonlijke gemakken voorzien zoals airconditioning, ruime badkamer, thee- en koffiefaciliteiten en flatscreentelevisie.

Faciliteiten
Na een intensieve dag biedt het heerlijke grote zwembad de nodige verkoeling. In het restaurant geniet u van overheerlijke gerechten. Het is ook mogelijk om uw maaltijd in de open lucht, op de prachtige binnenplaats of op het dakterras, te nuttigen.  Vanaf het terras van het restaurant heeft u een fraai uitzicht over de stad en in de verte het imposante fort.

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.