Rama Tours

Jodhpur, RAAS Hotel

Het RAAS hotel is een uniek 5-sterren boetiekhotel dat tussen het levendige centrum en de publiekstrekker van Jodhpur, het Mehrangarh fort, inligt. Veel van de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Ghanta Gar klokkentoren, de bijzondere Toorji’s stepwell (grote vierkante waterput omringd door traptreden) en natuurlijk het fort, zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Het hotel is gehuisvest in en rondom een 18e-eeuwse haveli en de architectuur en stijl is een bijzondere mix van de sfeer van weleer en de 21e eeuw.

Kamers
De 40 luxe en ruime kamers zijn uiterst fraai vormgeven en gesitueerd in de originele haveli of de moderne stijlvolle aanbouw. De Garden rooms beschikken over een privé tuintje met zitje en de Luxury rooms over een balkon met zitje dat uitzicht biedt op het fort. Als u op zoek bent naar extra luxe en comfort, raden wij de Heritage of Stepwell suite aan. Deze zijn extra ruim en bieden veel privacy en zijn bijzonder stijlvol ingericht.

Faciliteiten
Er is een heerlijk buitenzwembad waar u, terwijl u uw baantjes trekt, een spectaculair uitzicht op het imposante fort heeft. Bovendien beschikt het hotel over een spa waar u helemaal tot ontspanning kunt komen. Het hotel beschikt over een aantal eetgelegenheden waar u kunt genieten van met veel zorg bereide gerechten. Het Darikhane restaurant biedt al fresco dining in een romantische setting met uitzicht over het fort en de sfeervol verlichte binnenplaats van het hotel. Voor een lunch of diner in een wat meer casual setting is het Stepwell Café onze favoriet. Een hip en modern (eet)café bovenaan de rand van de stepwell.

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel