Rama Tours

Kumarakom, Coconut Lagoon resort

Idyllisch gelegen midden in de backwaters van Kerala biedt Coconut Lagoon u alle rust om te genieten van het bijzondere leven om uw heen. Wordt ‘s ochtends wakker met alleen het geluid van zingende vogels en kijk bij het water hoe de vissers in hun bootje de netten uitgooien. Uiteraard gaat u ook zelf tijdens uw verblijf de backwaters in met een Kettuvalom, of wel houseboat. Coconut Lagoon is alleen bereikbaar met de boot en door het resort heen liggen allemaal kleine kanaaltjes. Deze kanaaltjes zorgen voor de watervoorziening voor de tuin waarin grote mangobomen en ayurvedische en medische planten staan.

Kamers
In Coconut Lagoon kunt u kiezen uit drie verschillende type kamers. De Heritage bungalow is vrijstaand en ligt langs de kanaaltjes in het resort. Ze hebben open badkamers waardoor u zich echt te midden van de natuur waant. De Heritage Mansions zijn groter met een extra verdieping, waardoor ideaal voor families, en de meeste bieden mooi zicht op het grote Vembanad meer. De pool villa’s, met privé zwembad, zijn de meest luxe categorie en hebben tevens een hangmat voor de deur. Elke cottage heeft unieke architectonische details uit vroegere tijden (de meeste zijn al meer dan 100 jaar oud) en zijn voorzien van alle moderne faciliteiten van nu waaronder airconditioning, telefoon en een minibar.

Faciliteiten
De Ettukettu is het hoofdrestaurant waar de tropische geuren van kruiden en specerijen u tegemoet komen. De gerechten worden in buffetvorm uitgeserveerd en bieden u ruime keuze. Het hotel kan ook een speciale Kerala curry lunch voor u bereiden. Deze wordt op een bananenblad geserveerd en wordt met de handen gegeten. Dit dient u een dag van te voren te bestellen. In The Choola restaurant kunt u terecht voor verse vis gerechten. Elke middag wordt er thee met zoete en hartige snacks voor u klaargezet in de Chaaya Vallam. Coconut Lagoon biedt diverse activiteiten waaronder het zwembad, elke morgen en avond yoga en een ayurvedisch centrum. Samen met een naturalist kunt u de omgeving verkennen. Zo worden er elke dag om 06.30 uur wandelingen door het dorpje georganiseerd en kunt u deelnemen aan vogelspotten om 07.00 uur.

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.