Rama Tours

Nawalgarh (Mandawa), The Grand Haveli hotel

The Grand Haveli mag wel als beste heritage hotel in de regio worden genoemd. Te midden van tientallen haveli’s in Nawalgarh rijst het hotel er letterlijk en figuurlijk bovenuit. De renovatie van deze haveli is met speciale zorg gedaan, zonder de oude schilderingen en monumenten te beschadigen. Dit is overal in het hotel terug te zien. The Grand Haveli heeft twee enorme ingangen (chawks). Het traditionele trappenhuis brengt u naar de top van het gebouw vanwaar u een magnifiek uitzicht heeft over de stad met al haar haveli’s

Kamers
Met maar 28 kamers is het hotel zeker kleinschalig te noemen. Ze zijn smaakvol ingericht met oog voor detail, historie maar ook zeker comfort. Het Grand Haveli is het enige hotel in de Shekhawati regio waar in de kamers nog originele fresco’s op de wanden en vloeren te zien zijn. Elke kamer heeft ook een traditionele Jharokha (venster) waar u lekker kunt zitten.

Faciliteiten
In het moderne restaurant Jharokha worden in alle gerechten alleen biologisch geteelde groenten verwerkt, waar de Shekhawati regio ook wel om bekend is. De air conditioned bar staat bekend om zijn cocktails en mocktails van voornamelijk geïmporteerde meest verfijnde dranken. Verder heeft het hotel een roof top restaurant, zwembad met spa, toegang tot internet, wasservice, 24-uurs roomservice en satelliet TV.

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.