Rama Tours

Periyar (Thekkady), Cardamom County resort

Het Cardamom County resort is slechts 3 stappen van Spice Village gelegen, maar ook hier bent u ver verwijderd van alle drukte op straat. Daarbij is de ingang van Periyar National Park maar 10 minuten rijden. Zo kunt u al op tijd zijn voor een bijzondere ochtend boottocht op het meer van Periyar. De kleine gebouwtjes met de kamers vallen bijna niet op en  versmelten met de omgeving. De tuin is prachtig en goed onderhouden.

Kamers
Cardamom County heft drie soorten kamers namelijk de periyar rooms, county rooms en suite rooms. De Periyar en county rooms zijn modern ingericht met mooie hoge plafonds. De inrichting is wat sober, maar smaakvol. De county rooms zijn wat groter en hebben een luxere badkamer en flatscreen tv. Alle kamers hebben een mooie balkon waar  u even lekker een boek kunt lezen of gewoon genieten van alle natuurlijke geluiden om u heen.

Faciliteiten
Het hotel heeft een Ayurvedisch centrum dat het certificaat Ayura heeft. Dit is een certificaat van het ministerie waarin de hoge kwaliteit van de behandelingen en de service wordt onderkend. Laat uzelf eens lekker verwennen! Het chefkok van het restaurant is gespecialiseerd in de fusion keuken. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk met lokale producten van lokale boeren te werken en tevens gebruiken ze groenten en kruiden uit de eigen tuin. Een tuin die overigens bemest wordt met eigen compost. In het zwembad kunt u lekker verkoeling zoeken en bij de receptie zijn diverse activiteiten te boeken in de omgeving.

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.