Rama Tours

Pushkar, Pushkar Palace hotel

Dit hotel ligt op een prachtige locatie op 100 meter verwijderd van het meer van Pushkar en dus in het centrum van dit heilige stadje. Een ideale uitvalsbasis om deze omgeving te ontdekken. Het hotel heeft een mooie veranda omgeven door veel groen en uitzicht over het meer. De rituelen en gebeden bij de nabijgelegen ghats en tempels kunt aanschouwen vanaf de veranda. Na een dag vol activiteiten kunt u genieten van rust en ontspanning onder het genot van een lekkernij van de Duitse bakkerij die in het paleis is gevestigd.

Kamers

Het hotel beschikt over 48 kamers en 5 suites met antiek meubilair, familieportretten en oude schilderijen die samen een mooie sfeer creëren. De meeste kamers hebben uitzicht over het meer en zijn uitgerust met airconditioning, satelliet tv, minibar en een kluis.

Faciliteiten

Het heerlijke Prince restaurant met uitzicht over het meer biedt verschillende Indiase, continentale en Chinese gerechten. In de hele accommodatie is Wi-Fi aanwezig. Het hotel kan u ook helpen met verschillende excursies zoals kameelsafari’s en kamperen in de woestijn.

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.