Rama Tours

Belitung, Lor In hotel

Op het nog onontdekte eiland Belitung, gelegen ten noordwesten van Java en ten oosten van Sumatra, vindt u het kleinschalige Lor In hotel. Het hotel is slechts enkele stappen van het strand verwijderd en is daarmee de ideale plek om te genieten van zon, zee en strand. Het personeel is uiterst vriendelijk en zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Kamers
Het Lor In hotel is onderverdeeld in cottages die verspreid over de tuin liggen. Alle cottages zijn voorzien van een ruim terras, een open badkamer met douche en toilet, airconditioning en een tweepersoonsbed. Vanuit uw kamer kijkt u uit op het strand en de tuin. Er is keuze uit een deluxe cottage of suite cottage. De suite cottages zijn een stuk ruimer en bieden vrij uitzicht op zee, waar de deluxe cottage tussen de suite cottages door naar zee kijken.

Faciliteiten
Het Lor In hotel heeft een klein zwembad en een restaurant waar het ontbijt geserveerd wordt. Ook voor lunch en diner kunt u hier terecht. In de openbare ruimtes is wifi aanwezig. Daarnaast kunt u vanuit het hotel het eiland verkennen of eilandhoppen naar de vele kleine onbewoonde eilandjes, gelegen rondom Belitung.

Meer informatie rondreis Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.