Rama Tours

Malang, Enny’s Guest House

Enny’s Guest House is een ontzettend knusse accommodatie, gelegen in het centrum van Malang op korte afstand van winkels, restaurants en bezienswaardigheden. Verwacht geen luxe, het is namelijk een vrij simpele accommodatie, echter wordt de eenvoud ruimschoots goedgemaakt door de bijzonder aardige en gastvrije eigenaren. Zij doen er alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken én ze spreken zelfs Nederlands. Er hangt een hele huiselijke sfeer en de verschillende woonkamers zijn ingericht met traditionele meubels.

Kamers
Enny’s Guest House beschikt over 30 kamers, verdeeld in verschillende kamertypen: standaard, deluxe en economy. De kamers zien er verschillend, maar netjes uit. Zo zijn een aantal kamers iets moderner ingericht dan andere kamers. De kamers die wij doorgaans boeken zijn voorzien van airco.

Faciliteiten
In Enny’s Guest House geniet u ’s ochtends van een ontbijtje in de eetzaal. U kunt de gehele dag gebruik maken van de koffie- en theefaciliteiten. Andere gewenste drankjes mag u zelf uit de koelkast pakken (doe alsof u thuis bent). Verder is er wifi aanwezig en heeft het guesthouse een mooie tuin.

Meer informatie rondreis Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.