Rama Tours

Pangandaran, Sunrise Beach hotel

Aan het oostelijke strand van het vissersdorpje Pangandaran ligt het Sunrise Beach hotel. Hoewel dit hotel bekend staat als het beste hotel van Pangandaran, moet u hier geen luxe verwachten. Het hotel is vrij eenvoudig, maar de locatie is goed. Vanuit uw kamer aan de zeezijde heeft u mooi uitzicht op de vissers die hun netten binnenhalen en de vis sorteren. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u vanaf het hotel ook genieten van de mooie zonsopkomst over de Indische Oceaan. Breng een bezoek aan het nationale park of de nabij gelegen vismarkt, beiden op korte loopafstand van het hotel gelegen.

Kamers
De kamers van het Sunrise Beach hotel zijn ingericht in Indonesische stijl en hebben een terras met zicht op zee of de tropische binnentuin. De kamers zijn voorzien van airconditioning, badkamer met douche en toilet, televisie en een kluisje. Er is keuze uit verschillende soorten kamertypes: Standaard, Deluxe, Super Deluxe, Executive, Deluxe Bungalows en Familie kamers.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een zwembad en een restaurant, waar zowel Indonesische als Westerse maaltijden worden geserveerd. Verder beschikt het hotel over wifi en was service. De gebouwen zijn omgeven door een mooie tropische tuin.

Meer informatie rondreis Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.