Rama Tours

Sukabumi, Kampoeng Padi resort

Het Kampoeng Padi resort ligt op een heuvelrug bij Nagrak, even buiten Sukabumi, midden tussen de rijstvelden en kleine desa’s. Vanuit het resort heeft u een prachtig uitzocht over de groene valleien en de vulkanen Salak en Pangrango. De eigenaren mevrouw Hindi en meneer Biet zijn erg gastvrij en zullen uw verblijf een onvergetelijke ervaring maken. De heer Biet is behalve een zeer gastvrij man tevens verzamelaar van antieke voorwerpen die u overal in het resort kunt bewonderen.

Kamers
De 10 bungalows van het resort zijn gebouwd in een mix van Javaanse en Balinese architectuur. Middelpunt en tevens restaurants is de 18e eeuwse Arjuna Joglo, een aan vier zijden open houten pendopo in traditionele Midden en Oost Javaanse bouwstijl. De bungalows zijn zeer ruim en luxe en ingericht met oog voor detail. Allen hebben een prachtige veranda of balkon met uitzicht op de vruchtbare padis.

Faciliteiten
Het verblijf is hier uiterst prettig voor iedereen die van rust houdt en de schoonheid en sereniteit van het Javaanse platteland weet te waarderen. Uw diner zal in de joglo worden geserveerd en bestaat uit de heerlijkste Indonesische specialiteiten, gemaakt met lokale producten en kruiden waarvan er veel in de tuin van het resort zelf worden verbouwd. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door de rijstvelden en dorpjes. Tevens liggen vlakbij de snelstromende riviertjes Citarik en Citatih, waar u kunt raften.

Meer informatie rondreis Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel