Rama Tours

Sumba, Mondu, Pondok Wisata pantai Cemara

Het kleinschalige boutique hotel Pondok Wisata Pantai Cemera ligt aan een rustig en mooi strand op ongeveer 1 uur rijden ten noorden van Waigapu, een havenstadje in het oosten van Sumba. De weg voert langs de kust en ter linkerzijde trekt een mooi en verlaten steppenlandschap voorbij. Het rustige strand met het witte zachte zand is een geweldige plek om te relaxen. De pijnbomen rondom het strand maken het plaatje helemaal uniek, zoals een savanne.

Kamers
Het hotel ligt direct aan zee en telt in totaal 12 mooie en gezellige ingerichte kamers. De kamers zijn allen voorzien van airconditioning en zijn verder vrij eenvoudig. Om de bedden hangt een klamboe, dat is een fijne bijkomstigheid!

Faciliteiten
Pondok Wisata Pantai Cemera heeft een eigen restaurant waar u ‘s ochtends ook aan kunt schuiven voor het ontbijt. Verder is het een vrij eenvoudig hotel en zijn er niet echt andere faciliteiten.

Meer informatie rondreis Kleine Sunda Eilanden »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.