Rama Tours

Sumba, Tambolaka, Mario hotel Cafe

Mario hotel & café ligt direct aan zee aan de noordwestkust van Sumba. Het is een kleinschalig resort bestaande uit 12 kamers. In februari en maart is het de perfect verblijfplaats wanneer het Pasola festival plaatsvindt. Ook buiten deze maanden is het een prima hotel waar u tot rust kan komen.

Kamers
Het kleine resort bestaat uit een hoofdgebouw met twee verdiepingen met in totaal 12 kamers: acht kamers zijn zogenaamde “Queen Bedrooms” en vier kamers hebben aparte bedden (zogenaamde twin beds). De kamers zijn proper, hygiënisch en hebben airconditioning en warm water. Alle kamers hebben uitzicht over de Sawu zee en er is Wi-Fi aanwezig.

Faciliteiten
Mario hotel & café heeft een fijn zwembad en een heerlijk rustig wit strand. Verder heeft het hotel een eigen restaurant waar heerlijke Indonesische gerechten worden geserveerd. De zee ligt om de hoek waardoor de meest verse vis wordt bereid en opgediend, echt een aanrader! Tevens heeft het hotel een eigen duikcentrum. Mocht u daar geïnteresseerd in zijn, kunt u bij de receptie terecht voor meer informatie.

Meer informatie rondreis Kleine Sunda Eilanden »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.