Rama Tours

Sumba, Wanokaka, NIHI Sumba

Het Nihi Sumba behoort tot de allerbeste hotels ter wereld. Sterker nog, het hotel is al twee jaar op rij verkozen tot de nummer 1 beste hotel ter wereld!  Het prachtige resort ligt aan de rand van de wildernis van Watukarere: een paradijs voor de luxe avonturier! Nihi Sumba is zo bijzonder mooi gebouwd in de natuur. Het enige wat u hier hoort is het gezang van vogels en het geruis van de zee.

Kamers
Of u nu in een stoere boomhut verblijft of in een luxueuze villa, het ontbreekt u aan helemaal niets. Elk detail in de kamers, van fris beddengoed en hemelbedden tot handgemaakt lekkers is doordacht om u een speciaal gevoel te geven. Elke kamer heeft een patio of balkon die uitkijkt over zee. Uiteraard beschikt u over gratis Wi-Fi en heeft u een comfortabel zitje in de kamer. De kamers zijn stuk voor stuk uniek en absoluut een lust voor het oog.

Faciliteiten
In het resort zult u zich zeker niet vervelen. U kunt hier van alles ondernemen: yoga & wellness, (kite)surfen, paardrijden over het strand, zwemmen met paarden, suppen, snorkelen en vissen. U kunt hier zelfs een cursus chocola maken volgen bij de Chocoladefabriek. Tevens kunt u er natuurlijk op uit met uw auto met chauffeur, relaxen aan het privé strand, of huur eens een fiets en ontdek het bijzonder mooie binnenland. De dag sluit u af met een tropische cocktail bij het zwembad. Maar misschien wilt u uw villa wel helemaal niet verlaten 😉

Meer informatie rondreis Kleine Sunda Eilanden »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.