Rama Tours

Luang Namtha, Zuela Guesthouse

Het gezellige Zuela guesthouse ligt aan de hoofdstraat van het kleine dorpje Luang Namtha in het noorden van Laos. Tegenover het guesthouse vindt u de avondmarkt van het dorp en door de ligging van Luang Namtha, aan de oevers van de Nam Tha rivier, leent de omgeving zich uitstekend voor het maken van wandel-, fiets- en kayaktochten.

Kamers
De 28 eenvoudige doch comfortabele kamers liggen verspreid over een aantal gebouwen die gebouwd zijn in een traditionele Laotiaanse stijl met terracotta vloeren en houten accenten. De kamers beschikken over een fan of airconditioning, privé badkamer met warm water en gratis wifi.

Faciliteiten
Het guesthouse ligt in het centrum van het dorp en wordt omringd door restaurantjes, maar beschikt zelf ook over restaurant. Bij de excursiebalie kunt diverse uitstapjes boeken zoals wandelingen onder begeleiding van een gids of kayaktochten. Ook verhuurt het guesthouse fietsen en scooters.

Meer informatie rondreis Laos »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.