Rama Tours

Pakse, Pakse hotel

Het Pakse hotel was het eerste gebouw dat werd geconstrueerd onder de laatste koning van Zuid-Laos, Chai Boon Oum. In 1962 deed het gebouw dienst als bioscoop en casino en was het het bruisende hart van de stad met festivals en evenementen voor de hele bevolking. In 2003 is het gebouw volledig gerenoveerd en omgetoverd in het Pakse hotel met Lao-Franse invloeden De locatie is geweldig te noemen, met op loopafstand diverse winkels, restaurants, de oevers van de Mekong en het busstation.

Kamers
Het Pakse hotel telt 63 gezellige kamers ingericht met een mooie mix van het Lao-Franse koppel die het hotel runt. U heeft een prima badkamer, airco, gratis wifi, koelkast en kabel en satelliet tv.

Faciliteiten
In het rooftop restaurant heeft u een panoramisch uitzicht over de stad en de Mekong, en kunt u nog lekker eten ook! Wifi is beschikbaar door het hele hotel. Ook kunt u diverse excursies bij de receptie van het hotel boeken.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.