Rama Tours

Gili Air, Manta Dive hotel

Net als Gili Trawangan heeft Gili Air haar eigen Manta Dive hotel. Het Manta Dive hotel Gili Air behoort tot één van de populairste duikhotels op het eiland. Ben je geen duiker? Geen probleem! Dan is dit hotel alsnog een fijn onderkomen voor een paar nachten. Daarnaast kunt u vanaf het strand prachtig snorkelen. Het hotel is gelegen aan de oostkust op slechts 5 minuten lopenafstand van de haven. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om u te laten vervoeren per cidomo: traditionele paard en wagen.

Kamers
U kunt kiezen voor een traditionele bungalow of garden room. Laatstgenoemde is heel geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Een aantal van deze kamers hebben namelijk een z.g. connecting door, wat de kamers met elkaar verbindt. Vanaf uw privé terras heeft u mooi uitzicht over de omliggende tuin. De traditionele bungalows zijn gemaakt van natuurlijke materialen en hebben een open badkamer. Verder zijn alle kamers zijn voorzien van airconditioning en warm water.

Faciliteiten
Het hotel heeft haar eigen duikschool. Zowel gevorderden als beginners kunnen hier terecht, want er zijn vele cursussen waar u uit kunt kiezen. Als u liever wilt relaxen dan kunt u terecht bij het zwembad of het strand. Tevens heeft het hotel een eigen restaurant.

Meer informatie rondreis Lombok »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.