Rama Tours

Senggigi, Kila Senggigi Beach hotel

In het mooie, uitgestrekte Kila Senggigi Beach hotel zit u op korte loopafstand van het gezellige plaatsje Senggigi, terwijl u tevens van stilte en rust kunt genieten in de 12 hectare grote tropische tuin. Het strand voor het Kila Senggigi Beach hotel is een lust voor het oog, voornamelijk ’s avonds wanneer u hier kunt genieten van mooie zonsondergangen over de straat tussen Bali en Lombok. Hoewel dit een groot hotel is met uitgebreide faciliteiten, zorgt de ruime opzet van deze accommodatie ervoor dat u niet het gevoel zult hebben midden in de drukte te zitten.

Kamers
Alle kamers in het Kila Senggigi beach hotel zijn voorzien van kluisjes, thee/koffie faciliteiten, televisie met satelliet-verbinding, warme douche, minibar en koelkast. Ook hebben alle kamers een privé-balkon met mooi uitzicht op de tropische tuin of de zee. U kunt bij het Kila Senggigi Beach hotel kiezen voor de luxere beach bungalows aan het strand, of een uitstekende kamer in het vaste gebouw met uitzicht op de tuin.

Faciliteiten
Het Kila Senggigi Beach hotel heeft een zeer complete keuze aan faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit drie restaurants, twee bars, enkele leuke boutiekjes met lokale producten uit het binnenland van Lombok en zelfs een kleine drogist. Ook de sportief ingestelde reiziger komt hier ruimschoots aan zijn trekken. Het hotel beschikt over een groot zwembad, twee tennisbanen en zowel volleybal als badminton veldjes.

Meer informatie rondreis door Lombok »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel