Rama Tours

Malediven, Eriyadhoo Island resort

Het Eriyadhoo Island resort is geleden op de North Malé Atoll op de Malediven. De speedboottransfer vanaf de hoofdstad Malé duurt ongeveer 50 minuten per reis. De atoll is zo’n 300 meter lang en 100 meter breed en met zo’n 15 minuutjes wandelen bent u het eiland rond. De lagune met huisrif biedt goede snorkel- en duikmogelijkheden.

Kamers
De kamers zijn voorzien van een tv, een zithoek en een badkamer met een bad en douche. Tevens is er een veranda met een zitje aanwezig. Uw kamer bevindt zich op korte loopafstand van het strand. Er is keuze uit verschillende kamertypes: een deluxe strandvilla, sky kamer met uitzicht op zee en een tuinvilla.

Faciliteiten
In het zwembad van het hotel kunt u een heerlijk verfrissende duik nemen. Er is een restaurant aanwezig, een fitnesscentrum, kleine bibliotheek, volleybalveld, badmintonbaan en spa waar u kunt genieten van fijne behandelingen. Op sommige avonden wordt er voor live entertainment gezorgd en af en toe wordt er ook een barbecue georganiseerd.

Meer informatie rondreis Malediven »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.