Rama Tours

Ipoh, The Banjaran Hotsprings Retreat

Verscholen tussen de groene jungle en een karstgebergte is Banjaran Hotsprings Retreat dé verborgen parel van West-Maleisië en het eerste luxe wellness-retreat van het land. Het resort ligt op zo’n 15 minuten rijden van het centrum van de stad Ipoh. De omgeving is beeldschoon en het resort is werkelijk fantastisch! Zodra u één voet heeft binnen gezet en heeft geproefd van de luxe, rust en gastvrijheid wilt u hier niet meer weg. Met name tijdens een rondreis, waarbij u vaak veel ziet en doet, geniet u hier júist extra van de luxe en is het heerlijk ontspannen. De tropische tuin, het aangename warmwaterbad, de luxe loungebedden en de stijlvolle kamers dragen er allen aan bij dat u alles om u heen even helemaal vergeet. Geniet in uw privé jacuzzi, ga uiteten bij één van de meest romantische restaurants in de omgeving en verken de prachtige natuur via de wandelpaden.

Kamers
De 45 villa’s, waarbij u kunt kiezen uit een Water- of Garden villa, bieden veel luxe en privacy. Uw villa is omringd door Maleisische jungle en meren. Alle villa’s beschikken over een zwembad én jacuzzi welke is gevuld met water uit de natuurlijke warmwaterbron. Het is dus heerlijk vertoeven in uw eigen kamer! De villa’s zijn ruim, en zijn modern en elegant ingericht. Ook is het mogelijk om in de villa één extra bed te plaatsen. Het resort biedt overigens alleen plaats aan volwassenen en kinderen van 12 jaar of ouder.

Faciliteiten
Als wellness-retreat staat alles in het resort in het teken van ontspanning. De natuurlijke warmwaterbron is hierin het belangrijkst. Daarnaast is een wellness-retreat natuurlijk niet compleet zonder een stoomgroot, een verwarmd zwembad en ijsbaden. Een aantal wellness-ruimtes zijn zelfs gevestigd in de miljoenen jaren oude grotten. Bij de Docter Fish Pool kunt u terecht voor een voetbehandeling, en in de spa geniet u van een massage of andere gezichts- of lichaamsbehandeling.  Het zeer sfeervolle en romantische restaurant Jeff’s Cellar is, net als een paar wellness-ruimtes, tevens gevestigd in een kalkstenen grot. Het restaurant staat bekend om zijn gastronomische ervaringen en uitgebreide collectie van bijzondere wijnen. Ontbijt en lunch worden ook geserveerd in Pomelo restaurant. Tot slot worden er vanuit het hotel een aantal leuke activiteiten georganiseerd, waaronder een jungle trekking, een bezoek aan de Japanse tuinen in Ipoh en een bezoek aan een nabijgelegen pomelo boerderij waar u uw eigen pomelo kunt plukken.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Joanne Weenk
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeeldreizen met dit hotel
Ipoh, The Banjaran Hotsprings Retreat | Rama Tours
Ipoh, The Banjaran Hotsprings Retreat

Verscholen tussen de groene jungle en een karstgebergte is The Banjaran dé verborgen parel van West-Maleisië.

Lees meer
Ipoh, The Banjaran Hotsprings Retreat | Rama Tours
Ipoh, The Banjaran Hotsprings Retreat

Verscholen tussen de groene jungle en een karstgebergte is The Banjaran dé verborgen parel van West-Maleisië.

Lees meer