Rama Tours

Redang, Coral Redang Island resort

Het Coral Redang Island resort is een leuk en verzorgd hotel, perfect gelegen aan het prachtige witte strand Long Beach. Ondanks dat het hotel ruim twee jaar geleden is uitgebreid met nieuwe kamers, krijgt u nog steeds het gevoel te verblijven in een kleinschalig hotel. Alle faciliteiten zijn dichtbij, de sfeer is heel relaxt, en ook niet geheel onbelangrijk: vanaf het strand kunt u erg mooi snorkelen en duiken. De koraalriffen rondom dit eiland behoren namelijk tot de mooiste van West-Maleisië. Als luxe voor u niet het belangrijkste is, dan is dit hotel een uitstekende keuze.

Kamers
Het hotel heeft in totaal 61 kamers verdeeld over drie verschillende kamertypen: standaard kamer, superior kamer en familiekamer. De superior kamers zijn ondergebracht in vrijstaande huisjes met twee kamers op de begane grond en twee kamers op de eerste etage. De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht, en van alle gemakken voorzien. Vanaf sommige huisjes heeft u uitzicht op het strand, dus dat is heerlijk wakker worden ’s ochtends! De familiekamers zijn gelijk aan de superior kamers, echter geschikt voor maximaal 5 personen. De standaardkamers zijn ondergebracht in drie grote gebouwen. De kamers zijn over het algemeen kleiner en simpeler, echter wel netjes en verzorgd. In tegenstelling tot de superior kamers is het vanaf deze kamers iets verder lopen naar het strand.

Faciliteiten
Gasten van het hotel vermaken zich over het algemeen het beste op het strand, of genieten van de onderwaterwereld. Het hotel heeft haar eigen ligbedden en een excursiebalie waar u verschillende snorkel- en duikactiviteiten kunt boeken. U kunt ook ontspannen bij het zwembad of relaxen op een van de comfortabele zitzakken in de lobby met uitzicht over het strand en de zee. Het hotel heeft een restaurant waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Voor een lichte lunch of een drankje kunt u ook terecht bij de bar. Tevens is er een klein winkeltje waar u onder andere souvenirs en snacks kunt kopen.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.