Rama Tours

Inle meer, Villa Inle

Prachtig kleinschalig hotel, bestaande uit mooie houten vrijstaande bungalows met ruim terras allen met uitzicht op het Inle meer en de heuvels daarachter. Het hotel is van het directe wateroppervlak van het Inlemeer gescheiden door een lappendeken van drijvende tuinen, maar dit is eerder een voor- dan een nadeel. Je ziet het meer nog steeds, hebt een fantastisch bijna savanneachtig aandoend terrein voor je, kijkt uit over de heuvels en bent op voldoende afstand van de vaarwegen om het constante geluid van voorbijrazende boten niet of nauwelijks nog te horen.

Faciliteiten
Het hotel heeft een goed restaurant met Birmese en westerse specialiteiten. De kamers zijn uiteraard van alle gemakken voorzien, de service is buitengewoon, en je kunt het ontbijt zowel in het restaurant eten of op bestelling op je kamer of balkon laten serveren. Het is bovendien erg prettig vertoeven aan het onlangs aanlegde zwembad met zonneterras. Een van de mooiste hotels aan het Inle meer.

Meer informatie rondreis Myanmar »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.