Rama Tours

Yangon, The Strand

Het oudste en beroemdste hotel van Yangon, direct gelegen aan de rivier. Het hotel is gevestigd in een oud koloniaal gebouw met een prachtige lobby met mooie rotan stoelen, oude schilderijen en foto’s aan de muur, prachtige kroonluchters en gezellige zitjes.

Kamers
Er zijn in totaal 31 suites, superior van 54 m2, deluxe en executive suites respectievelijk 62 m2 en 65 m2 en de Strand suite van maar liefst 200 m2. De suites zijn allemaal zeer smaakvol ingericht, in klassiek en stijl met veel hout en prachtige luxe materialen. Ook de badkamers zijn in passende stijl gedecoreerd met zwart-witte tegeltjes, badkuipen in oude stijl en bijpassende douches. In de annex van het hotel zijn een paar prachtige souvenirs winkels met de mooiste kunst en ambachtswerken van Myanmar. In de galerie in het achtergedeelte hangen werken van beroemde hedendaagse Birmese kunstenaars.

Faciliteiten
Het hotel heeft 2 zeer goede restaurants waarvan een achter in het hotel en het andere links van de entree. Aan de andere zijde van de entree bevindt zich een erg gezellige bruine kroeg, waar het vooral op vrijdagavonden erg druk is, want dan is het happy hour met flink gereduceerde prijzen.

Meer informatie rondreis Myanmar »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.