Rama Tours

Sorong, The Luxio

Het kleinschalige en leuke driesterren hotel The Luxio is het alternatief voor het handjevol grotere hotelketens in het centrum van Sorong. In tegenstelling tot die accommodaties heeft The Luxio meer persoonlijkheid en is het laagbouw in plaats van een grote hoteltoren, temidden van een mooi aangelegde tuin. Het ligt echter wel iets buiten de stad Sorong, in een gebied waar verder niet heel veel te zien of doen is.  Niet dat de stad Sorong zelf overloopt van gezellige restaurantjes en winkels, maar hier zit je toch wel duidelijk iets meer geïsoleerd. De luchthaven en de pier waar de ferries naar Raja Ampat gaan zijn echter vrij dichtbij, dus als technische overnachting is dit best een goede keuze.

Kamers

In totaal zijn er 51 kamers die in geschakelde huisjes naast elkaar langs een mooie laan zijn gepositioneerd, een beetje als een bungalowpark. Er is keuze uit deluxe kamers (de standaard kamer), suites, executive suites en één presidentiële suite compleet met woon- en eetkamer en privé zwembad. De vertrekken zijn stuk voor stuk vrij minimalistisch (misschien een beetje saai) ingericht met lokale meubelstukken en stoffen.

Faciliteiten

Het hotel heeft (met uitzondering van de presidentiële suite) nog geen zwembad en dat is wel een nadeel in vergelijking tot bijvoorbeeld het Swiss Belhotel. De plannen om een zwembad, spa en gym te gaan bouwen zijn er wel, maar hiermee is het management vooralsnog in de planningsfase. Er is een eetzaal dat je restaurant zou kunnen noemen, waar op zich goede maaltijden worden geserveerd. Het personeel bij The Luxio is in onze ervaring altijd buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.

Meer informatie rondreis Papua »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.