Rama Tours

Danum Valley, Borneo Rainforest lodge

De Borneo Rainforest Lodge is de één van de mooiste accommodaties van Sabah. Niet alleen verblijft u in deze accommodatie geheel in stijl, de ligging midden in een van de mooiste regenwouden ter wereld is werkelijk fantastisch! De luxe lodge ligt direct aan de snelstromende rivier die deze vallei haar naam heeft gegeven. Vanuit uw kamer heeft u waanzinnig uitzicht. De dichte jungle ligt voor de deur en biedt een enorme rijkdom aan tropische flora en fauna. De chalets en villa’s zijn opgetrokken uit lokale natuurlijke materialen. Tijdens uw verblijf maakt u wandelingen door de omringende natuur waarbij uw gids u zal attenderen op geneeskrachtige en giftige planten, mooie bloemen en de unieke diersoorten die hier nog volop voorkomen. U maakt ook avondwandelingen en een night safari per auto waarbij u kennis maakt met het leven van de dieren die alleen ’s nachts actief zijn. Een andere onvergetelijke activiteit is een tocht stroomafwaarts per binnenband over de Danum rivier, waarbij u kunt genieten van de enorme woudreuzen waar u onderdoor vaart.

Kamers
Borneo Rainforest Lodge bestaat uit prachtige chalets en villa’s. De kamers zijn ruim en stijlvol ingericht, en voorzien van een veranda met zitje of ligstoelen. Neem plaats en geniet van het sublieme uitzicht over de rivier en de jungle. De villa’s zijn nieuwer en groter dan de chalets. Tevens beschikken de villa’s over een privé buitenbad op het balkon.

Faciliteiten
Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen. In het restaurant worden zowel Aziatische als Westerse gerechten geserveerd. In de bar kunt u genieten van drankjes en snacks. In het Danum Valley Field Centre kunt u zich verdiepen in de specifieke kenmerken van dit nationale park. De locatie van deze accommodatie maakt een verblijf hier echter wel uniek omdat u bij een verblijf de mogelijkheid heeft om de ongelooflijke diversiteit van de jungle te leren kennen.

Meer informatie rondreis Sabah»

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Simone Deckers
Managing Director / Eigenaar
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeeldreizen met dit hotel
Danum Valley, Borneo Rainforest lodge | Rama Tours
Danum Valley, Borneo Rainforest lodge

De Borneo Rainforest Lodge is de één van de mooiste accommodaties van Sabah, midden in de jungle.

Lees meer
Danum Valley, Borneo Rainforest lodge | Rama Tours
Danum Valley, Borneo Rainforest lodge

De Borneo Rainforest Lodge is de één van de mooiste accommodaties van Sabah, midden in de jungle.

Lees meer