Rama Tours

Singapore, Shangri-La hotel

De Shangri-La hotels staan bekend om hun internationale luxe standaard en het Shangri-La hotel Singapore is daar zeker geen uitzondering op. Het hotel wordt omringd door 15 hectare aan tropische landschapstuinen en is een oase van rust, midden in de stad.  Het complete interieur is tot in de puntjes verzorgd, de kamers zijn luxe en erg comfortabel en de service is uitstekend!

Kamers 
de kamers en suites van het Shangri-La Singapore hotel zijn luxe en ruim opgezet. De family suites in thema verdienen wat extra aandacht: hier is werkelijk aan alles gedacht. Er zijn vijf verschillende thema’s: kastelen, safari, de onderwaterwereld, ruimte en boomhutten. (Kleine) kinderen overnachten hier niet zomaar in een bed, maar kunnen hier overnachten in een heus kasteel of onderzeeboot. Fantastisch gedaan! Alle hotelkamers en suites zijn verdeeld over de drie verschillende wings van dit hotel: de tower wing, de valley wing en de garden wing.

Faciliteiten 
Het resort heeft tal van uitstekende faciliteiten. Er zijn diverse lounge ruimtes, een gym, buitenzwembad en natuurlijk een spa. Gezinnen met jonge kinderen kunnen gebruik maken van de babysit service of gaan spelen met de kinderen in de speelruimtes. Shangri-La hotel Singapore heeft maar liefst 7 verschillende restaurants waar u heerlijk kunt eten. Voor een heerlijke Singapore Sling (lokale cocktail) kunt u terecht in de bar.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.