Rama Tours

Sigiriya, Sigiriya Village hotel

Het Sigiriya Village hotel is een sfeervol hotel mooi in het groen gelegen. Het hotel ligt op enkele minuten rijden van de Leeuwenrots in Sigiriya, waar u tevens op uitkijkt vanuit het zwembad en het restaurant. Wanneer u van rust houdt maar toch centraal wilt verblijven, is dit een uitstekende plek om te verblijven. Doordat het hotel zo mooi in het groen ligt en erg uitgestrekt is, kunt u er goed genieten van de rust en ruimte.

Kamers
De kamers zijn mooi ingericht, met oog voor detail zoals lokale stoffen en klassieke houten meubels. Het zijn als het ware allemaal kleine aaneengeschakelde huisjes, gebouwd in traditionele sfeer en omgeven door veel groen.  Alle kamers hebben een eigen zitje voor de deur, waar u kunt genieten van de rust en het gefluit van de vogels. Verder beschikken de kamers over airconditioning, een eigen badkamer, koelkastje en televisie.

Faciliteiten
Het Sigiriya Village hotel beschikt over een zwembad uitkijkend op de Leeuwenrots. Op het zonneterras met parasols en ligbedden is het heerlijk ontspannen. Naast het zwembad bevindt zich het restaurant, waar men zowel lokale Sri Lankaanse als Westerse gerechten serveert. Daarnaast kunt u zich laten verwennen in de spa, waar ze gespecialiseerd zijn in Ayurvedische behandelingen.  Ook beschikt het hotel over een tennisbaan, winkeltje en is er in de openbare ruimtes gratis wifi.

 

Meer informatie rondreis Sri Lanka »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.