Rama Tours

Wilpattu National Park, Mahoora Safari Camps

Bij een bezoek aan één van Sri Lanka’s grootste Nationale Parken is een overnachting in een safarikamp natuurlijk een absolute must! Mahoora Safari Camps biedt u de mogelijkheid de nacht comfortabel door te brengen aan de rand van het Wilpattu National Park. Dit uitgestrekte park is, in tegenstelling tot het Yala National Park, nog relatief onontdekt. Ervaar het jungle gevoel en overnacht nabij de vele wild- en vogelsoorten die het park rijk is. Het kamp staat bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende service. De Mahoora Safari Camps zijn eveneens in het Yala en Udawalawe National Park aanwezig.

Kamers
De luxe tenten zijn ruim, comfortabel ingericht en geschikt voor 2 personen. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen eventueel gebruik maken van een extra bed. De tent is voorzien van tapijt en een badkamer met toilet en douche. Er zijn verschillende categorieën van tenten die variëren en grootte en luxe: standaard, premium en luxury tenten.

Faciliteiten
Het verblijf in het Mahoora Safari Camp in het Wilpattu National Park is op basis van vol pension. Ontbijt, lunch en diner wordt dagelijks verse door uw kok bereidt. U kunt per dag deelnemen aan twee safari’s: één in de ochtend en één in de middag. Tijdens deze dagdelen heeft u het meeste kans op het zien van wildlife. Tijdens de safari’s wordt u begeleidt door een ervaren natuurgids.

Meer informatie rondreis Sri Lanka »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.