Rama Tours

Ampana, Marina cottages

Marina cottages is een eenvoudige accommodatie net buiten het centrum van Ampana gelegen. De bungalows liggen aan het kiezelstrand waar u prima kunt snorkelen in het huisrif. Ook de zonsondergangen zijn hier regelmatig spectaculair met een de zon die ondergaat in de zee. Vanuit Ampana vertrekken de boten naar de paradijselijke Togian eilanden, vergeet niet de laatste inkopen te doen in het dorpje voor u naar de afgelegen eilanden gaat.

Kamers
Het hotel beschikt over 20 bungalows verdeeld over standaard, deluxe en een aantal familie bungalows. De deluxe bungalows bieden uitzicht op zee. Deze bungalows zijn voorzien van airconditioning, tv en een badkamer met warm water.

Faciliteiten
Marina cottages heeft een eenvoudig restaurant waar simpele maaltijden worden geserveerd. De accommodatie biedt een wasservice en brommerverhuur aan. Ook kunt u in contact komen met het thuisfront via de Wi-Fi verbinding.

Meer informatie rondreis door Sulawesi »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel