Rama Tours

Bunaken, Bunaken Village resort

Bunaken Village resort is dankzij haar ligging aan het Pangalisan strand aan de oostkust van het eiland Bunaken, met recht een schitterende accommodatie. Het resort ademt een unieke sfeer. Met acht ruim opgezette bungalows zijn privacy en rust gegarandeerd en geniet u persoonlijke aandacht en service van het personeel. Zij doen hun uiterste best om uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken. Het ontbreken van massa toerisme en grootschalige hotels zorgen ervoor dat het eiland en de omliggende koraalriffen nog altijd in gezonde toestand verkeren.

Kamers
De huisjes staan in een zo natuurlijk mogelijk aangelegde tropische tuin met verschillende fruitbomen en palmen. De grond werd oorspronkelijk gebruikt voor fruitteelt en vandaar de vele papaya en bananen bomen. Ook guava, avocado en ananas zijn in de omgeving te vinden.

Faciliteiten
U verblijft op basis van volpension. Hier kunt u optimaal genieten van zon, zee en strand en de mooie onderwaterwereld. Het 79.056 hectare grote zeereservaat Bunaken wordt al sinds 1982 beschermd en behoort tot één van de mooiste zeetuinen van de wereld. Het park bestaat uit een groep van 5 eilanden, naast Bunaken zijn dat Siladen, Manado Tua, Mantehage en Nain. U vindt hier vele verschillende koraalsoorten en meer dan 2000 vissoorten. Bijzonder ook zijn de steil aflopende koraalmuren. Het duiken hier is echt een adembenemende ervaring. Uiteraard kunt u na het duiken een lekker drankje nemen in de strandbar of een maaltijd nuttigen in het restaurant en genieten van een mooie zonsondergang.

Meer informatie rondreis Sulawesi »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.