Rama Tours

Togian eilanden, ferry van de Togian eilanden naar Gorontalo

Vanaf de Togian eilanden wordt u naar de haven van Wakai gebracht op basis van Seat-In-Coach (samen met anderen). Vanaf Wakai gaat u rond 16.00 uur aan boord van de ferry die u naar Gorontalo vaart. U komt de volgende dag tussen 03.00 en 05.00 uur aan. Deze ferry is op Seat-In-Coach basis (samen met anderen).

Kamers
U overnacht in de cabine van de kapitein, hiervan zijn er vier aanwezig aan boord van de ferry. Uw kamer is erg eenvoudig en op de kamer liggen ook nog spulletjes van de kapitein en de bemanning die normaal in deze cabine slapen. Er is airconditioning aanwezig en een klein fonteintje. De wc bevindt zich buiten de cabine en een dek lager en is voor gezamenlijk gebruik voor alle mensen aan boord van de ferry.

Faciliteiten
Er is geen beddengoed aanwezig. Het is aan te raden zelf een dun lakentjes voor op het matras mee te nemen en een dekentjes of dunne slaapzak om onder te slapen. Er is geen ontbijt inbegrepen. Bij vertrek van de ferry kunt u wat lokale snacks kopen maar het is aan te raden voor u aan boord gaat van de ferry wat eten en drinken te kopen, indien gewenst. Tevens is het aan te raden wc papier mee te nemen.

Meer informatie rondreis door Sulawesi »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel