Rama Tours

Wakatobi, Wakatobi Dive resort

Het Wakatobi Dive resort ligt in het zuidoosten van Sulawesi in de Wakatobi archipel en is het enige comfortabele hotel in dit gebied. Het resort is klein, luxe van opzet en niet minder belangrijk eco-vriendelijk! De bungalows zijn prachtig direct aan zee gelegen, vanuit iedere bungalow stap je zo het hagelwitte tropische strand op. Door de ligging is het uitermate geschikt voor duikliefhebbers die van de spectaculaire onderwaterwereld willen genieten.

Kamers
Het resort beschikt over villa’s en bungalows, waarvan de bungalows onder te verdelen zijn in traditionele, Ocean en Palm types. De kamers zijn ruim en volgens traditionele stijl ingericht op een eco-vriendelijke manier. Alle kamers beschikken over airconditioning, minibar en draadloos internet.

Faciliteiten
Deze accommodatie is voorzien van een eigen restaurant waar lokale en internationale gerechten geserveerd worden. Tevens beschikt het over een bar waar verschillende verse sappen en andere dranken worden geschonken. Ook beschikt het resort over een eigen spa zodat u kunt genieten van een heerlijke massage, body scrub of andere behandeling. In het hoofdgebouw is er een eigen bibliotheek en is er voor de gasten de beschikking over computers met internet.

Meer informatie rondreis Sulawesi »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.