Rama Tours

Banda Aceh, Grand Nanggroe hotel

Het Grand Nanggroe hotel ligt aan de weg van het vliegveld naar de stad Banda Aceh. De meeste wat grotere, en daardoor wat betere, hotels in Banda Aceh liggen even buiten het centrum, evenals dit hotel. Het Nanggroe hotel vormt een goede uitvalsbasis om bezienswaardigheden in Banda Aceh te bezoeken zoals de Baiturrahman Grote Moskee, het Aceh Tsunami Museum en Harapan Bangsa Stadion. In de omgeving van het hotel zijn diverse lokale eetgelegenheden en winkeltjes. De dienstverlening van het hotel is goed en het hotel heeft een uitgebreid aanbod aan voorzieningen.

Kamers
Het hotel heeft eenvoudige maar comfortabele kamers die voorzien zijn van benodigde faciliteiten zoals airconditioning, minibar, roomservice, kluisje, televisie en een privé badkamer met douche en warm en koud stromend water.

Faciliteiten
Het Grand Nanggroe hotel heeft de beschikking over een buitenzwembad, fitness ruimte, wifi verbinding in de gemeenschappelijke ruimtes, wasserette en restaurant.

Meer informatie rondreis door Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.