Rama Tours

Berastagi, Grand Mutiara Hotel

Het Grand Mutiara ligt net buiten het centrum van Berastagi. Met uitzicht op de Sinabung vulkaan en dichtbij de warmwaterbronnen van Lau Siedebuk Debuk is dit hotel een ideale uitvalsbasis voor tochtjes in de omgeving. Zo kunt u vanuit het hotel een trekking naar de Sibayak vulkaan maken of een bezoek brengen aan de kleurrijke fruitmarkt van Berastagi. Ook ligt het hotel gunstig op de route van Medan naar het Tobameer.

Kamers
Het Grand Mutiara hotel heeft diverse kamers, waaronder superior en deluxe kamers. Alle 123 kamers zijn ingericht met vloerbedekking en lichte meubelen. De ruime kamers beschikken over een zitje, airconditioning, voldoende kastruimte en een televisie en radio. Doordat voor de inrichting crème en beige kleuren zijn gebruikt oogt de kamer licht en fris. Daarnaast beschikken alle kamers over een eigen badkamer met douche en/of bad.

Faciliteiten
In het Lotus restaurant van het hotel kunt u 24 uur per dag heerlijke Chinese, Indonesische en Westerse maaltijden nuttigen. Ook is er roomservice aanwezig. Heeft u zin om te gaan zwemmen dan kan dit in het prachtig ontworpen zwembad in de grote tropische tuin van hotel. De grote tuin heeft grote bomen en prachtige gekleurde bloemen. ’s Avonds kunt u ervoor kiezen om een potje te biljarten of uw zangkunsten te laten horen in de Kaiyaku Karaoke ruimte.

Meer informatie rondreis door Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel