Rama Tours

Banda Aceh, The Pade

The Pade is momenteel veruit beste hotel van Banda Aceh. Het hotel ligt even buiten het centrum van Banda Aceh en alle bezienswaardigheden zijn eenvoudig te bezichtigen. Zo kunt u een bezoekje brengen aan de grote moskee en het tsunami monument en museum. Het hotel straalt een aangename oosterse sfeer uit, de lobby is ‘s avonds zelfs sprookjesachtig verlicht. In de lobby van het hotel stroomt water naar beneden en komt u uit op de binnentuin van het hotel die versierd is met statige palmbomen. Vanuit het hotel kijkt u uit over de groene sawa’s (rijstvelden) en de lage bergen in de verte. In de omgeving van het hotel bevinden zich enkele lokale eettentjes.

Kamers
De kamers van The Pade zijn erg ruim en zeer comfortabel. U kunt kiezen uit een deluxe kamer of suite. Alle 65 kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, kluisje, minibar, koffie- en thee faciliteiten, een nette badkamer en terras of balkon. De suite is groter dan de deluxe kamer en heeft eveneens een bad. Ook zijn alle kamers voorzien van wifi.

Faciliteiten
Behalve een restaurant, bar en zwembad heeft het hotel een fitness ruimte en massagesalon. Het ontbijt in het hotel is uitstekend, vooral als het hotel goed bezet is. Ook zijn er  wasfaciliteiten.

Meer informatie rondreis door Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel