Rama Tours

Ketambe, Wisma Cinta Alam

Ketambe kent een aantal lodges, waarvan op dit moment Wisma Cinta Alam de beste is. De ligging van de lodge is prachtig met uitzicht op de bergen vol met oerwoud en de nabij liggende Alas rivier waar u een verfrissende duik in kunt nemen. Met een beetje geluk ziet u aapjes vanuit de lodge voorbij slingeren. De eigenaar Johan, zijn familie en het persoon zijn uiterst vriendelijk waardoor u de echte Indonesische gastvrijheid leert kennen. Vanuit de lodge kunt u wandelingen door de jungle maken, onder begeleiding van een ervaren gids, of is een uitvalsbasis voor meerdaagse trektochten. Ook kunt u er raften en tuben.

Kamers
De Wisma Cinta Alam lodge heeft een aantal eenvoudige bungalows met terras en uitzicht over de jungle of de Alas rivier. De kamers zijn zeer eenvoudig, maar hebben een eigen badkamer met toilet, douche en mandi en stromend koud water.

Faciliteiten
De accommodatie kan voor u Indonesische en Westerse gerechten verzorgen. Moeder en dochter houden van koken en met verse ingrediënten maken ze heerlijke maaltijden!

Meer informatie rondreis Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.